chevron-down Pijl naar links Pijl naar rechts Sluiten Linkedin Vergrootglas

Gezinshereniging

Welke ondersteuning kunnen wij bieden?

IOM ondersteunt migranten die zich willen herenigen met familieleden. Bekijk onze website of neem contact met ons op om te zien of wij u kunnen helpen.

IOM heeft door de maatregelen omtrent de COVID-19 uitbraak de werkzaamheden met betrekking tot Gezinshereniging aangepast. Houd er rekening mee dat vluchten beperkt beschikbaar zijn en andere (lokale) reisrestricties van toepassing kunnen zijn. Binnen deze beperkingen zal IOM waar mogelijk migranten die zich willen herenigen met familieleden zo goed mogelijk blijven bijstaan.

 

Bel +31 88 746 4444

Hervestiging, relocatie en gezinshereniging

Wij faciliteren de overkomst naar Nederland van vluchtelingen die in het kader van het Nederlandse hervestigingsbeleid geselecteerd zijn voor hervestiging.

Daarnaast helpen wij individuele gezinnen die van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) toestemming hebben gekregen om naar Nederland te reizen en die hierbij ondersteuning nodig hebben.

Voor al deze activiteiten werken wij nauw samen met onze kantoren in de landen van vertrek en met partnerorganisaties in Nederland zoals het Centraal Orgaan opvang asielzoekers, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), en VluchtelingenWerk Nederland (VWN).

Voor meer informatie over deze projecten en voor persoonlijke verhalen van mensen die door ons geholpen zijn kunt u onderstaande pagina’s doornemen of contact met ons opnemen.

Ontdek meer over Gezinshereniging

Informatie
Veelgestelde vragen
Hervestiging, relocatie en gezinshereniging