chevron-down Pijl naar links Pijl naar rechts Sluiten Linkedin Vergrootglas

Opgeleide talenten inhuren uit Nigeria en Senegal

De toenemende vergrijzing van de Europese bevolking vraagt om innovatieve oplossingen voor de aanpak van arbeidsmarkttekorten. IOM en de Netherlands-Africa Business Council NABC signaleren samen dat werk in de toekomst inhoudt dat bedrijven bijvoorbeeld ook kunnen kijken naar Afrikaans talent om vacatures te vervullen in de Nederlandse ICT / technologie-sector.

MATCH Logo Vertical BlueOrange WhiteDoor middel van tijdelijke stages stelt het project MATCH kandidaten in de gelegenheid om hun vaardigheden in Europa te verbeteren om hun inzetbaarheid te vergroten na terugkeer naar hun land van oorsprong.

Bent u op zoek naar geschoold talent uit Nigeria en Senegal? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan speciale webinars die voor MATCH zijn ontwikkeld.

Volg ons tijdens het tweede webinar waarin juridisch specialist Hรฉlรจne Jonker, partner bij Migrantic Tax and Immigration Lawyers, de juridische voorwaarden en visumtrajecten toelicht waarmee Nederlandse bedrijven talent uit Nigeria en Senegal binnen kunnen halen. Dit webinar vindt plaats op 19 mei om 14.00 uur - U kunt zich onderaan de pagina registeren om deel te nemen. 

MATCH webinar 2 programme

Wilt u meer weten over het werven van talent uit Nigeria en Senegal? Neem dan contact op met Mia McKenzie.

BEKIJK DE WEBINARS HIER