MATCH WEBINARS

Het MATCH-project gaat door ondanks de huidige obstakels vanwege COVID-19; we verkennen flexibele oplossingen om tegemoet te komen aan de talentmanagementbehoeften van Nederlandse werkgevers.

MATCH Logo Horizontal BlueOrange WhiteBent u op zoek naar geschoold talent uit Nigeria en Senegal? Dan nodigen wij u graag uit voor speciale webinars die in het kader van het MATCH project zijn ontwikkeld.
Ontdek hoe u relevante kandidaten kunt werven uit Nigeria en Senegal en op welke manier circulaire arbeidsmigratie bijdraagt aan ontwikkeling. 

Het tweede webinar heeft de volgende gasten;  Hélène Jonker van Migrantic  Tax and Immigration Lawyers, en Mariken van Megen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst  (IND), die de verschillende juridische trajecten en voorwaarden in verband met arbeidsmigratie naar Nederland schetsten.
Bekijk de opname hieronder voor meer informatie over het werven van gekwalificeerde personeel uit Senegal en Nigeria, de verschillende juridische trajecten voor het inhuren van talent uit Nigeria en Senegal, de voordelen van geregistreerde bedrijfssponsoring en hoe het MATCH-project uw bedrijf kan ondersteunen in hun zoektocht naar nieuw talent.

Kijk hier naar het tweede webinar

Het eerste webinar geeft uitleg over MATCH, wat circulaire arbeidsmigratie inhoudt, over arbeidsmobiliteit in het COVID 19-tijdperk en welk talent in Nigeria en Senegal beschikbaar is. Gastsprekers zijn onder andere Cédric Filet, oprichter en CEO van Aldelia - een wereldwijd platform voor werving en selectie met 12 kantoren in Afrika en Ernesto Spruyt, oprichter en CEO van Tunga - een maatschappelijk verantwoorde training en outsourcing startup die jonge tech-ontwikkelaars uit ontwikkelingslanden inzet via afstandswerken.

Kijk hier naar het eerste webinar