logo

Digitaal magazine: hoe help je vluchtelingen aan een baan?

Alstublieft, het digitale magazine over VOORwerk. Deze uitgave is voor iedereen die vluchtelingen sneller aan een baan wil helpen en om iedereen te bedanken die in de afgelopen drie jaren een bijdrage heeft geleverd aan dit project.

VOORwerk richt zich op de ontwikkeling van soft skills en werknemersvaardigheden. De begeleiding start vanuit de talenten van de deelnemers. Meer dan 3.000 vluchtelingen deden al mee en deelnemers vertellen dat de aangereikte kennis en ervaringen hen vertrouwen geven in de toekomst. Deze aanpak werkt dus!
nieuws 26 11 18

Het magazine geeft u een mix van feiten en verhalen over VOORwerk. Maak kennis met de deelnemers, betrokken werkgevers en begeleiders en laat u inspireren door hun ervaringen.

Het project VOORwerk is een samenwerkingsproject van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, de Internationale Organisatie voor Migratie IOM, en de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. Het driejarige project dat deze maand eindigt, is gericht op vluchtelingen met een verblijfsvergunning in de COA-opvang. Het is mogelijk gemaakt door een subsidie van AMIF, het Europese Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie.
3 logos png
AMIF LOGO

Share
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.