logo

VOORwerk: Hulp op weg naar werk

Logo VOORwerk web

VOORwerk biedt informatie, training en individuele begeleiding aan vergunninghouders die in de COA-opvang verblijven. Doel van de begeleiding is om het gat tussen de vergunninghouders en de arbeidsmarkt te verkleinen.
In het kader van VOORwerk krijgen vergunninghouders een training die vergunninghouders helpt om zich met succes op de arbeidsmarkt te begeven. In de training is onder meer aandacht voor persoonlijke 'soft skills' en culturele verschillen. Verder wordt gesproken over hoe je in Nederland een baan krijgt en houdt.

Als onderdeel van het project worden lokale netwerken opgezet van bedrijven en organisaties waar de vluchtelingen vrijwillig kunnen oefenen met de vaardigheden die ze in de trainingen hebben ontwikkeld.

VOORwerk is een samenwerking tussen de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Stichting voor Vluchtelingen-Studenten (UAF). Het project VOORwerk loopt tot November 2018.
Voor meer informatie, bezoek https://www.facebook.com/VOORwerk.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Deelnemersflyer-1 Werkgeversflyer-1 Gemeenteflyer-1

 3 logos png


AMIF LOGOHet project is mede mogelijk gemaakt door subsidie van het AMIF, het Europese fonds voor Asiel, Migratie en Integratie.


 

 
Share
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.