logo
Mediterranean Migrant Arrivals Reach 54,715 in 2017; Deaths: 1,332 Website Skills2Work bevordert arbeidsmarktintegratie van statushouders in 9 EU-lidstaten Movie&Debate Event 3 May: ‘Als ik daar ben’ in Humanity House IOM Nederland – highlights 2016 Nieuwe website verbindt diaspora experts met landen van herkomst

Switzerland - IOM, the UN Migration Agency, reports that 54,715 migrants and refugees entered Europe…

Den Haag 10 mei 2016 - Een baan vinden is belangrijk voor de integratie van statushouders. De Internationale…

On 3 May, IOM hosted the second ‘Movie&Debate’ Event - a film screening followed by discussion…

Het jaarverslag van IOM geeft een impressie van ons werk in 2016: onze projecten, onze hulp aan diverse…

IOM has launched a new website linking diaspora expertise in the Netherlands to selected host institutions…

Movie&Debate 3 mei: 'Als ik daar ben' in Humanity House

Miljoenen mensen ter wereld hebben hun geboorteland verlaten om zich in een ander land te vestigen. Daarbij verliezen ze hun roots niet uit het oog; veel migranten sturen geld naar hun familie, zetten hun netwerken in en benutten hun know-how voor ontwikkeling.

Op 3 mei vertoont de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Humanity House in Den Haag de documentaire 'Als ik daar ben' van Marjolein Veldman. Kennis en ervaring van experts uit de diaspora heeft een belangrijke invloed op de groei en ontwikkeling van hun land van herkomst. Dit was aanleiding voor IOM om een niewue website te ontwikkelen: Connecting Diaspora for Development, waarop deskundigen zich kunnen aanmelden voor korte uitzendingen bij geselecteerde projecten in zes landen.

De bijeenkomst op 3 mei is de tweede in de reeks 'Movie&Debate', waarbij een film over migratie wordt vertoond gevolgd door paneldiscussie.

IOM nodigt je uit om het evenement bij te wonen: we zijn benieuwd naar je mening! De film is Nederlands, met Engelse ondertiteling. De voertaal tijdens het debat is Engels.
Als je wilt komen, vragen we je om je via deze link aan te melden. Datum en locatie: 

3 mei 2017
Humanity House
Prinsegracht 8, Den Haag
16.30-19.30 uur.

Share
Newsroom
SpreekurenNL
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.