logo

Movie&Debate 3 mei: 'Als ik daar ben' in Humanity House

Miljoenen mensen ter wereld hebben hun geboorteland verlaten om zich in een ander land te vestigen. Daarbij verliezen ze hun roots niet uit het oog; veel migranten sturen geld naar hun familie, zetten hun netwerken in en benutten hun know-how voor ontwikkeling.

Op 3 mei vertoont de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) in Humanity House in Den Haag de documentaire 'Als ik daar ben' van Marjolein Veldman. Kennis en ervaring van experts uit de diaspora heeft een belangrijke invloed op de groei en ontwikkeling van hun land van herkomst. Dit was aanleiding voor IOM om een niewue website te ontwikkelen: Connecting Diaspora for Development, waarop deskundigen zich kunnen aanmelden voor korte uitzendingen bij geselecteerde projecten in zes landen.

De bijeenkomst op 3 mei is de tweede in de reeks 'Movie&Debate', waarbij een film over migratie wordt vertoond gevolgd door paneldiscussie.

IOM nodigt je uit om het evenement bij te wonen: we zijn benieuwd naar je mening! De film is Nederlands, met Engelse ondertiteling. De voertaal tijdens het debat is Engels.
Als je wilt komen, vragen we je om je via deze link aan te melden. Datum en locatie: 

3 mei 2017
Humanity House
Prinsegracht 8, Den Haag
16.30-19.30 uur.

Share
Newsroom
SpreekurenNL
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.