logo
Dutch Winner of ‘I am a Peruvian Migrant’ Photo Contest Migranten via Middellandse zee in 2017 tot heden: 69.574. Dodental loopt op tot 1.569 IOM Nederland – highlights 2016 Website Skills2Work bevordert arbeidsmarktintegratie van statushouders in 9 EU-lidstaten Movie&Debate Event 3 May: ‘Als ik daar ben’ in Humanity House

On 9 June, Ludovico Alcorta Prochazka, winner of the I am a Peruvian Migrant photography contest, and…

Switzerland - IOM, the UN Migration Agency, reports that 69,574 migrants and refugees entered Europe…

Het jaarverslag van IOM geeft een impressie van ons werk in 2016: onze projecten, onze hulp aan diverse…

Den Haag 10 mei 2016 - Een baan vinden is belangrijk voor de integratie van statushouders. De Internationale…

On 3 May, IOM hosted the second ‘Movie&Debate’ Event - a film screening followed by discussion…

Levendig film&debat evenement: 'Wallah, je te jure'

In de aanloop naar de Internationale Migrantendag op 18 december, vertoonde IOM Nederland op 13 december de film 'Wallah, je te jure' in Humanity House in Den Haag.
Deze film, geproduceerd door IOM Niger, toont de reis die vele migranten maken van Senegal naar Libië en uiteindelijk Europa.
Met het goed bezochte film&debat evenement wil IOM bijdragen aan het vergriten van de kennis en interesse in migratie.

Het film&debat evenement bleek een uitstekend publiek platform te zijn voor het delen van gedachten en standpunten over migratie. Na de film werd levendig gediscussieerd door het publiek en de panelleden Lonneke Kapoen (Ministerie van Veiligheid en Justitie), Karin Willemse (Erasmus Universiteit) en Goof van Dormolen (Nederlands Refugee Council). De discussie werd geleid door Martin Wyss van IOM.
De vertoning vond plaats in het kader van het Global Migration Film Festival (5-18 december), een wereldwijde IOM- campagne om de realiteit van migratie wereldwijd  onder de aandacht te brengen van een breed publiek.
IOM in Nederland is van plan om in 2017 vaker film&debat evenementen te organiseren.
Share
Newsroom
SpreekurenNL
Met ingang van 12 juli 2017 zijn migranten met de Oekraïense nationaliteit uitgesloten van vrijwillige terugkeerondersteuning door IOM.  Migranten die voor 12 juli 2017 een aanvraag bij IOM hebben ingediend, kunnen nog wel in aanmerking komen voor ondersteuning bij vrijwillige terugkeer naar Oekraïne.

noimage
noimage

Terugkeer syrie

REAN NIEUWS
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.